My work here is done

"Daca anostele randuri pe care le vei gasi de-acum incolo te vor plictisi ,consoleaza-te ,cititorule, gandindu-te la mine care a trebuit sa scriu."-Tenessee Williams


Nu ma plang. Doar ca in ultima vreme am aflat cat de mult te poate rani cineva la care tii si care stie ca nut e vei supara niciodata pe el. E totul foarte aiurea. Ma chianui de cateva saptamani la o carte care nu-mi place, alte dati as fi terminat-o de mult. Incerc sa-mi dau seam ace se-ntampla si cu cei din jurul meu.

Mai incerc si san u imi pese prea mult caci atunci o sa ma doara pe mine sin u prea mai am chef de bocit[nu e vorba ca n-am chef, e faptul ca lacrimile au devenit iar un lux pe care nu mi-l mai permit].

De ce de fiecare data cand aproape reusesc sa pun lucrurile cap la cap apare mereu cate ceva care le amesteca iar sau mai adauga ceva de rezolvat.

Situatia in care ma aflu acum aproape ca ma face sa-mi iau campiii. Sa-mi iau campii si sa ma duc dracu’.

Poate asa nu mai aud vorbe despre mine. POATE! Da’ atunci cine stie ce naiba o sa se mai zica… nici nu vreau sa ma gandesc. Imaginatia omului e atat de bogata… Si atat de prost folosita.

Eu totusi nu inteleg un lucru: de ce daca cineva iti zice ceva, tu, ca om, trebuie sa spui altuia, sau mai frumos, tuturor cunoscutilor celui care s-a destainuit in fata ta.

Si pe urma te mai si intrebi de ce cutarescu s-a suparat pe tine.

Zau! Avem o logica atat de logica incat da pe-afara la cat de mult ne folosim creierul ca sa gandim.

Acum, ca o proasta, in loc sa-mi vad de treaba, nutresc un plan de a readuce totul pe linia de plutire.

N-aveti ce sa-mi faceti. Acum sunt in lumea mea, departe de voi, cei plini de ura si de prostie. Ura e putin cam dur, poate ca e… plictiseala plus dorinta de a schimba ceva.

Tot ce zic e ca imi vine sa va bat. Pe toti! PE BUNE!

Ma enervati…

Dar nu va pasa….

Si ce daca va bat…

Nu va doare caci v-ati separat constiinta de trup si acum sunteti doar niste sarcofage goale ce erau menite sa tina ascunse in ele si sa daruiasca celorlalti bunavointa si intelegere.

Va doare fix in varful parului. Parul nu are nervi, fiind format din cellule moarte,turtite, asa ca nu va doare.

Si ce daca eu incerc sa va inteleg, sa va ascult, sa va dau sfaturi, sa fiu copil, voi ati uitat.

Ati uitat cum e sa visezi.

Lumea e cruda. E la fel de dura precum un stalp de beton armat. Iar eu… ma tot izbesc de el…

Poate sunt eu mai masochista decat credeam, dar asta e…

Dar poate ca tot unul dintre voi, felinari din beton cu becul spart, ar trebui sa ma treziti la realitate cu o palma dupa ceafa:].

It’s sooo fuckin’ fun! Cum ne scoatem ochii unul altuia…Si cum apoi cel care ne-a scos ochii spune “scuze” si incearca sa ii puna la loc, lipindu-i aracet/scuipat[adica ce are la-ndemana]. Ni se pare si mai amuzant cand noi insine ne scoatem ochii.

Sincer zic…de-abea astept sa mai cresc. Sa va bat pe toti! Numai asa, c-ati fost rai cu voi insiva si cu altii.

Sunteti stupizi si nu va place cum aratati, cum vorbiti si cum va comportati.

Atunci, de ce nu va aruncati de pe un bloc cu 10 etaje cu o piatra de gat?

Ma rog, cand aveti de gand sa nu mai fiti superficiali si sa ma ascultati, sa ma anuntati si pe mine ca sa ma dau jos din lumea mea sis a mai stau de vorba cu voi. Pana atunci, ne mai vedem prin monument, luci sau pe faleza sau baza.

About this blog

Ei

"Imi simt mai des limitele. Si e firesc sa fie asa, pentru ca nu raman niciodata, sau aproape niciodata, in mijlocul coliviei, fiinta mea navaleste inspre gratii."[Andre Gide] "Cele mai frumoase lucruri sunt cele pe care ti le sufla nebunia si le scrie ratiunea."[Andre Gide] "Numai un prost poate sa critice, sa condamne si sa se planga-si majoritatea protilor o fac. [Dale Carnegi] "Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat."[Albert Einstein]