My work here is done

"Daca anostele randuri pe care le vei gasi de-acum incolo te vor plictisi ,consoleaza-te ,cititorule, gandindu-te la mine care a trebuit sa scriu."-Tenessee Williams

Really, sunt destul de confuza si m-am cam saturat de asta...
Singurul lucru pe care-l inteleg e ca lucrurile sunt doar ca sa fie si atat. Ce ma roade cel mai tare e ca de ce intotdeauna se intampla chestii din astea cand imi e lumea mai draga.
Si de ce pana la urma ma regasesc in persoane pe care nu le cunosc si pe care nu prea le pot ajuta decat dupa ce se ajuta singure.

Eu sunt genul de persoana care da doar un branci ca mai apoi lumea sa-si continue treaba si sa uite de faptul ca le-am fost s\cat de cat aproape si cand am si eu o data nevoie de ajutor imi intorc spatele si-mi mai si zic pe un ton "adorabil :"du-te dracu."

I'm just getting nervous and nervous daily...
I just don't know what should i do...
Maybe i just need some help from the others...
But they just don't care enough and tell me to trust myself and don't care about others.

Doar ca nu prea cred ca pot face aceste lucruri. Pentru simplul fapt ca toti pe care contam...m-ati abandonat. Unde?
In mine... si de-aici e cel mai greu sa scap...

Pana la urma de ce sa scap de-aici?! E cald, e bine e departe de toti si de toate, nimeni si nimic nu ma poate rani sau atinge. Problema e ca daca nu ies o sa ajung la nebuni.
Pana la urma vocile au idei destul de ok, desi sunt un pic cam sadice si chiar rele.

Pana la urma cum ar fi sa va raspund la toti cu cea mai mare rautate si voi sa va intrebati de ce?...Cam asa ati facut voi cu mine.
Aveti pretentii atat de mari de la mine cand eu pot face mult prea putine...
Si ce ma streseaza si mai tare e ca voi vreti de la mine ceea ce nu puteti obtine de la voi. Ma scoateti din pepeni pentru ca unele chestii chiar nu-mi stau in putinta. De ce nu intelegeti ca Lulu e Lulu si atat. Ca Lulu nu se poate schimba decat daca vrea si daca are conditii prielnice[parca-as vorbi despre o planta sau un animal caruia ii trebuie un habitat special].

Ma simt aiurea... foartea aiurea...si nu stiu cum sa-mi revin din starea asta.
Poate pur si simplu imi place durerea pe care o simt. Poate ca nu vreau s-o las sa plece si pana la urma...cred c-o sa mor intr-o buna zi[si nu calcata de masina in timp ce treceam trecerea de pietoni, ci in timp ce-o sa se acutizeze durerea asta]. Poate c-o sa dispara cu timpul si poate ca pana la urma e doar o faza a adolescentei.

Nu stiu si nici nu vreau sa aflu vreau doar s-o savurez pana la capat.

Pentru ca asta sunt, si asta voi fi, si niciodata n-o sa va las sa distrugeti si singura bucata buna din mine. Ati reusit sa stricati multe persoane, pe mine nu m-ati prins.
Probail c-o sa ma schimb, dar in interior o sa fiu acelasi copil caruia i-e frica de anumite chestii.

I'm just sick of all this shits!

Poate ca nu sunt geniu, dar stiu ce-i corect si ce nu. Si multi dintre voi nu sunt corecti cu ei insisi si cu alte persoane.

Si... zapada pica...si ingoapa mizeria noastra cu mantaua ei pura si linistitoare dovedindu-ne ca totusi noi putem fi frumosi.

About this blog

Ei

"Imi simt mai des limitele. Si e firesc sa fie asa, pentru ca nu raman niciodata, sau aproape niciodata, in mijlocul coliviei, fiinta mea navaleste inspre gratii."[Andre Gide] "Cele mai frumoase lucruri sunt cele pe care ti le sufla nebunia si le scrie ratiunea."[Andre Gide] "Numai un prost poate sa critice, sa condamne si sa se planga-si majoritatea protilor o fac. [Dale Carnegi] "Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat."[Albert Einstein]