My work here is done

"Daca anostele randuri pe care le vei gasi de-acum incolo te vor plictisi ,consoleaza-te ,cititorule, gandindu-te la mine care a trebuit sa scriu."-Tenessee Williams

Aceasta postare este o postare plina cu pareri strict personale si trebuie tratata ca atare!



Acum 3 saptamani:
Oamenii sunt ipocriti, inselatori si prosti.
Concentratia maxima de ipocrizie, inselatorie si prostie pare a se aduna in jurul meu oriu
nde as merge, orice as face si orice tip de temperament as avea.
Corectitudinea nu e punctul forte al oamenilor. Si nici gandirea...




Acum 2 saptamani:

Totusi doresc o persoana care sa ma inteleaga si sa ma accepte exact asa cum sunt, deoarece in ultima vreme nimeni si nimic nu-mi mai ia partea si nu ma mai intelege si totusi...e ok.

Azi:
Singuratatea tinde a atinge cote maxime atunci cand esti inconjurat de oameni apropiati si nimeni nu incearca sa desluseasca ceea ce gandesti si ceea ce simti.
Lucrul ce ne poate induce in eroare este faptul ca detaliile pot avea doua efecte asupra noastra:
1. Ne pot dezvalui adevarata natura si adevaratele intentii ale persoanei observate
2. Ne pot indeparta de esenta gesturilor, a cuvintelor si a persoanelor.
Totusi, ca o persoana obsedata, de detalii, ce sunt ma apropii destul de mult de esenta si de aparenta. Lucru ce-l consider un atu, nu un defect iremediabil al persoanei emotionale,fizice si spirituale ce-mi apartine si ma prezinta in fata oricui.
Dorinta cea mai mare a unei astfel de persoane este sa fie acceptata si sa nu fie discreditata sau judecata din cauza acestui "defect".

About this blog

Ei

"Imi simt mai des limitele. Si e firesc sa fie asa, pentru ca nu raman niciodata, sau aproape niciodata, in mijlocul coliviei, fiinta mea navaleste inspre gratii."[Andre Gide] "Cele mai frumoase lucruri sunt cele pe care ti le sufla nebunia si le scrie ratiunea."[Andre Gide] "Numai un prost poate sa critice, sa condamne si sa se planga-si majoritatea protilor o fac. [Dale Carnegi] "Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat."[Albert Einstein]