My work here is done

"Daca anostele randuri pe care le vei gasi de-acum incolo te vor plictisi ,consoleaza-te ,cititorule, gandindu-te la mine care a trebuit sa scriu."-Tenessee Williams


Something wrong? Smile little me!

Am citit ceva mai vechi si am inceput sa bocesc ca o cretina. Relatic cretina. Acum nu mai plang. Mai mult m-am emotionat de la modul in care vedeam lucrurile atunci.

Pe atunci nu eram EU pe atunci eram EI. Nu-mi pasa deloc de mine imi pasa enorm de ceilalti si ma puneam mereu pe ultimul loc.

De ce nu m-ai ajutat sa ma regasesc? Nu-mi place acest egoism introvertit si totusi atat de evident. Imi placea la mine faptul ca mereu erau ceilalti pe primul loc si nu eu.

De ce nu ma ajuti sa ma schimb? Si totusi noi nu facem decat sa ne invartim intr-un cerc. Incepem cu nimic, ne zbatem sa obtinem aproximativ totul dupa care ramanem iar cu nimic. Frumos nu?

De ce nu esti aici cu mine? Zambesc iar pe fundal canta oarecum gatuita o soprana[sunt doar rea(bine, bine, sunt foarte rea), melodia e chiar foarte frumoasa, si nu, n-am de gand sa va spun cine o canta].Cateodata doresc sa nu se mai termine aceste moment de indiferenta si luciditate totala. Cateodata insa, astept cu toata fiinta sa dispara si sa-mi reiau iar masca de persoana naiva si imatura pe care o port aproape tot timpul.

De ce nu ma inveti sa fiu altfel? Sa fiu a ta? Zambesc iar ironic deoarece imi aduc aminte cat de imatura pot fi. Cu toate acestea, port aceasta masca deoarece imi e frica sa risc, imi e frica ca voi fi calcata in picioare si de aici porneste toata paranoia mea. Nu-mi place sa se rada de mine, nu-mi place sa isi bata cinevajoc de mine, nu-mi place sa fiu tratata ca o proasta [desi cateodata joc rolul asta mult prea bine, nu inseamna ca sunt] si in ultimul rand nu-mi place sa se joace cineva cu sentimentele mele.

De ce ai facut asta? Te simti in stare sa suporti consecintele? A te juca cu sentimentele cuiva[aici e stric parerea mea] este cel mai JOSNIC dar si interesant. Dar totusi… nu m-as juca cu sentimentele cuiva numai ca asa imi vine mie pe moment. Si daca am s-o fac vreodata inseamna ca persoana cu care ma voi “juca” a facut ceva “frumos” pentru cineva si trebuie sa plateasca. Chiar daca apoi ma voi uri mai mult pentru aceasta macar voi stii ca am razbunat pe cineva si nu mai e nevoie de masuri si mai drastic.

De ce ascunzi in tine ceea ce ma priveste pe mine? Cu toate acestea… eu latru cam mult si “musc” putin. Inca nu am gasit o motivatie destul de buna ca sa “musc” calumea din cinvea si acel cineva sa urle de durere si sa-mi dea pumni si picioare[sau ce-apuca] si eu sa raman cu o bucata din el in dinti. Sincer chiar mi-ar placea sa fac asta. Poate asa va mai invatati si voi minte.

Sper ca nu crezi ca daca ai de gand sa-ti schimbi atitudinea fata de mine si eu am sa-mi schimb parerile. Am ajuns sa cred ca fiecare om este o jigodie in felul sau. Eu cel putin sunt o jigodie pentru ca las impresia ca sunt manipulata dar de fapt, manipulez. As fi vrut sa-mi gasesc “perechea”. Cineva care sa ma manipueze cu adevarat. Tot ceea ce reusiti este sa ma scarbiti. Da stiu…si eu ma scarbesc pe mine. Dar nu am ce face… duc povara pana la capat. Fara scurtaturi si fara pauze. Poate doar o fuga mica pana la baie si apoi o iau de la inceput. De aceea c-o sa termin prea curand aceata cursa mai mult cu mine insami decat cu voi.

Smile bitch! I’m not there! Si cateodata chiar imi doresc sa fi fost o fantoma… as fi putut sa ma strecor sub patul vostru, ziua, ca mai apoi, noaptea, sa ma autoinvit in visele voastre sa va aflu temerile si apoi sa le dau viata. Tot ceea ce-mi doresc este o viata moarta pentru toti. Chiar nu inteleg cumde doresc si sa va omor dar si sa va las sa traiti…

You can laugh now! If you can laugh without tongue… Devine mai complicat acum… nu-mi place sa fac asta dar… E mai bine asa. Bye bye, sweetheart. O sa-mi fie dor de tine… Mi-ai fost aproape mereu. Adica toata viata… E greu sa-ti iei ramas-bun de la o parte din tine ce te-a slujit mereu perfect si ti-a ascuns esenta ferind-o de lovituri si de dezamagiri. E si mai greu s-o pun in practica. Sper sa reusesc…

So… Here we are… Well…sper c-o sa-mi iasa sa renunt la a mai fii copil… Am 16 ani… si totusi sunt un copil… Sunt un copil mare si fricos… dar, acest copil va invata ce inseamna curajul, chiar daca se va lupta cu morile de vant.

2 comentarii:

Fara suflet, animala,nebuna,sadica, si multe alte complimente:)))
Imi place felu qm gandesti,vorbesc foarte serios, nu renunta sa fi copil niciodata:D, asta e frumusetea vietii crede-ma;). Am avut si eu ganduri de genu asta dar mi-o trecut cu ani;). Oriqm tare;). Take care \m/\m/

Mersi mult de tot pentru complimente si pentru sfat. O sa tin cont de el^_^

Trimiteți un comentariu

About this blog

Ei

"Imi simt mai des limitele. Si e firesc sa fie asa, pentru ca nu raman niciodata, sau aproape niciodata, in mijlocul coliviei, fiinta mea navaleste inspre gratii."[Andre Gide] "Cele mai frumoase lucruri sunt cele pe care ti le sufla nebunia si le scrie ratiunea."[Andre Gide] "Numai un prost poate sa critice, sa condamne si sa se planga-si majoritatea protilor o fac. [Dale Carnegi] "Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat."[Albert Einstein]