My work here is done

"Daca anostele randuri pe care le vei gasi de-acum incolo te vor plictisi ,consoleaza-te ,cititorule, gandindu-te la mine care a trebuit sa scriu."-Tenessee Williams

Se ridica… priveste cum soarele apune. Nu credea pana acum ca va mai putea visa. Dar o face, din nou si din nou si din nou… pana cand nu va mai avea vise de redat si mintea ei va fi facuta praf.

A cazut de prea multe ori si simte cum pamantul ii fuge iar de sub picioare si nu-I vine a crede ca-I vede iar chipul ironic ce o blameaza de greseli ce nu-I apartin.

Inchide ochii si se strange disperata in brate. Chiar doreste ca el sa fie acum aici sa-I spuna ca va fi totul bine si ca nimeni nu-I va putea opri din ceea ce vor crea: o lume plina de haos si de nereguli intalnite in cele mai ascunse unghere ale mintii umane.

El are exact aceleasi vise ca si ea. Numai ca el le da glas si el le poate transforma in realitate… Lucru ce pe ea o sperie.

Tot ceea ce e rau pentru celelalte vietati prefer sa se rezume la practica din imaginatia ei. El doreste ca acestea sa devina realitate si sa nu fie oprit de nimeni deoarece stie ca o data ce cineva intervine in procesul sau de creeatie nu mai poate da curs liber gandurilor si actiunilor si nu va mai putea termina ceea ce a inceput.

Incet se elibereaza de aceste ganduri si priveste la cerul vanat de deasupra sa. Slabeste stransoarea ce aproape ca i-a invinetit bratele si viseaza la regasirea lui.

El este inchis intr-un loc negru… de aceea ea nu-I poate simti sufletul mereu aproape. Se teme ca el nu-si va mai aminti de ea… Chiar se teme aproape ca paranoia ei se reda de valurile agitate ce nu erau pana acum prezente deasupra apei.

Viseaza la momente inexistente, atingeri ireale si sentimente false, impuse. Crede ca tot ceea ce viseaza va devein realitate si nu prea poate accepta adevarul: ceea ce-si imagineaza nu va deveni relitate decat daca-si va impartasi gandurile… Lucru extrem de greu de facut deoarece ea nu se exteriorizeaza.

De ce s-ar exteriorize pana la urma? Nimic nu e perfect si considera ca nimeni nu poate suporta adevaratele furtuni de sentimente pe care le ascunde in interiorul sau de prea multa vreme.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Ei

"Imi simt mai des limitele. Si e firesc sa fie asa, pentru ca nu raman niciodata, sau aproape niciodata, in mijlocul coliviei, fiinta mea navaleste inspre gratii."[Andre Gide] "Cele mai frumoase lucruri sunt cele pe care ti le sufla nebunia si le scrie ratiunea."[Andre Gide] "Numai un prost poate sa critice, sa condamne si sa se planga-si majoritatea protilor o fac. [Dale Carnegi] "Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat."[Albert Einstein]