My work here is done

"Daca anostele randuri pe care le vei gasi de-acum incolo te vor plictisi ,consoleaza-te ,cititorule, gandindu-te la mine care a trebuit sa scriu."-Tenessee Williams


Am venit fericita aseara. Chit ca am mai pierdut vremea pe-afara:]. Oricum...am vazut si un anunt pentru Reiki. Am intrebat-o pe mama si cand a auzit ca e despre bioenergie s-a suparat:|.
Mi-a zis sa vorbesc cu tata. I-am zis despre Reiki si mi-a replicat:"Pentru ce ti-am luat chimonoul? Sa-l tii acolo pana putrezeste? Nu vezi ca le-ai inceput pe toate si nu ai terminat macar una?"

Dape... din pacate asa e...

Am inceput mai multe chestii si nu le-am terminat inca...
Dar el va intelege vreodata ca eu nu pot sa-mi gasesc din prima ceva care sa-mi placa?...
De fapt am gasit ceva...Dar orarul scolii, ma impiedica sa merg...asa ca am renuntat...Desi daca ar fi fost dupa mine as fi ales sa chiulesc:].

Well... asta e...nimeni si nimic nu poate schimba ceea ce suntem si facem.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About this blog

Ei

"Imi simt mai des limitele. Si e firesc sa fie asa, pentru ca nu raman niciodata, sau aproape niciodata, in mijlocul coliviei, fiinta mea navaleste inspre gratii."[Andre Gide] "Cele mai frumoase lucruri sunt cele pe care ti le sufla nebunia si le scrie ratiunea."[Andre Gide] "Numai un prost poate sa critice, sa condamne si sa se planga-si majoritatea protilor o fac. [Dale Carnegi] "Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat."[Albert Einstein]